Over ons

Welkom bij Tip Top

Wij verzorgen ruim 35 jaar het was- en stoomgoed van particulieren, bedrijven, hotels, restaurants en sportclubs. Onze activiteiten bestaan uit het reinigen van textiel en diverse aanverwante artikelen. Met onze jarenlange ervaring en kennis in deze branche zijn wij in staat om uw was- & stoomgoed op professionele wijze te behandelen met als voordeel dat de betreffende kledingstukken en textiel langer haar oorspronkelijke eigenschappen behouden en fris en schoon worden.

 

Wij verzorgen ruim 40 jaar het was- en stoomgoed van particulieren, bedrijven, hotels, restaurants en sportclubs. Onze activiteiten bestaan uit het reinigen van textiel en diverse aanverwante artikelen. Met onze jarenlange ervaring en kennis in deze branche zijn wij in staat om uw was- & stoomgoed op professionele wijze te behandelen met als voordeel dat de betreffende kledingstukken en textiel langer haar oorspronkelijke eigenschappen behouden en fris en schoon worden. Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt. Het familiebedrijf Tip Top Cleaning is al sinds 1981 de specialist in textielreiniging in de wijde omgeving van Noord-Holland, regio Utrecht en Flevoland. Of u nu als particulier of voor uw werk een professionele textielreiniger zoekt, Tip Top Cleaning heeft altijd een oplossing op maat.

Stomen

Wat is reinigen? Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, vuil of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

Reinigen

Wat is nat reinigen? Natte reiniging is een reinigingstechniek waarbij verontreinigingen uit de grond en baggerspecie worden verwijderd met behulp van een wasvloeistof.

Nat reinigen

Tip Top verzorgt ook de reparatie en het vermaken van kledingstukken. Voor alle soorten kledingreparaties of herstelwerk kunt u bij ons terecht. Bij de kleermaker geldt nog steeds het motto “”Gun uw kleding een tweede ronde””. Het is jammer als u kleding niet meer draagt als ze stuk is en door ons gemakkelijk gerepareerd of vermaakt zou kunnen worden. Breng uw kapotte of te verstellen kleding gewoon naar de Tip Top Cleaning. Ritsen inzetten of vervangen, broekspijpen of mouwen inkorten, gordijnen vermaken: alle voorkomende reparaties voeren wij graag voor u uit.

Kledingreparatie

Sommige klanten bellen ons om hun overhemden en dergelijke te laten strijken en andere geven weer de hele wasmand mee. Wij doen het allemaal even graag want wassen en strijken zijn onze specialiteiten! Met ons heel service-pakket kiest u die services die u graag door ons wil laten doen. Altijd een flinke voorraad gewassen en gestreken kleding in uw kast, zodat u nooit meer misgrijpt? Het kan, met onze strijkservice.

Strijken

Wat is reinigen? Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, vuil of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

Tapijtreiniging

Neem contact op

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden